Forside
Superior Racing
  - Formel 4
  - Academy
Sagt om Superior Racing
Nyheder
Bilen
Klassen
Samarbejdspartnere
Galleri
Løbskalender F4 2017
Kontakt
Sitemap
Tilmelding nyhedsbrev
Links
Søgning:


Team - historie

Historie:

Superior Racing blev grundlagt i 1995. Teamet har base i Århus har mangeårig erfaring med at drive racingteams med stor succes. Vi har de seneste sæsoner fungeret som rådgivere for diverse teams i Formel Ford og DTC.
Nu er vi klar til et comeback med Superior Racing, hvor vi som tidligere koncentrere vores indsats omkring seriøs talentudvikling i Formel Ford.

Succes fra day one...
Superior Racing er et af Danmarks absolut førende racing teams, der lagde hårdt ud allerede i debutsæsonen med at vinde Danmarks-mesterskabet i Formel 2000. Siden er det blevet til mange topplaceringer i skandinavisk motorsport og forventningerne til fremtiden er derfor ikke uden grund, meget høje. Efter flere år på sidelinjen er vi efter store forberedelse klar til et comeback i 2010 og som altid vil vi være 100% kompromisløse.
Senest Superior Racing deltog i Formel Ford var det med stortalentet Michael Outzen som vandt mesterskabet og sikrede sig en tredje plads ved Nordisk mesterskab. Herefter skaffede teamet ham et sæde i Formel Renault i England, hvorefter det blev til DTC i Danmark og senest en kontrakt med Audi i Tyskland.


copytec_historie.jpg

SUPERIOR RACING   |   Tlf +45 8611 4011   |   info@superiorracing.dk
Design: bms-reklame, implementering: bms-software - administration